Med en sjæl der altid søger udvikling, lever jeg et liv i konstant udvikling

Mit eget liv har været en rejse, på så mange planer. Jeg er født i 1979 og opvokset i Ringsted, bortset fra en 3 årig periode, hvor min familie flyttede til USA. Min barndom og ungdom var præget af en del barske oplevelser, der på mange måder har påvirket mit liv. Heldigvis havde jeg dengang et fast holdepunkt – dansen – som jeg dyrkede på konkurrenceplan, og som var med til jeg forblev forankret i mig selv og denne verden.


Allerede som 17-årig flyttede jeg til København, og få år efter uddannede jeg mig som Akademiøkonom, og boede i en kort periode i Holland. Jeg arbejdede en del år i erhvervslivet, var rigtig godt til det, men jeg trivedes ikke i det. Så i stedet skiftede jeg bane, søgte mod dansen igen, og tog en uddannelse som selvskabende danser på Skolen for Samtidsdans i Olso. I flere år arbejdede jeg med dansen, både med at skabe og undervise, for børn og for voksne, og jeg elskede det. Men skæbnen ville, jeg efter min første fødsel ikke kunne genoptage dansen, og så begyndte en tid, hvor jeg virkelig kæmpede for at finde min hylde. Hver eneste gang jeg prøvede at handle på noget, blev jeg bremset. Jeg blev sendt tilbage til mig selv, og jeg blev tvunget til at mærke mig selv i stedet for at flygte. Ved fødslen af min pige blev en masse vækket i mig, og det var i den periode mine spirituelle evner begyndte at åbne sig for mig. Jeg begyndte at mærke energi, og det åbnede sig hastigt mere og mere. I 2019 tog jeg så en Clairvoyant uddannelse ved Camilla Nymand, og fortsatte efterfølgende på en overbygning i højere clairvoyance og energiarbejde.


I dag bor jeg på skønne Bornholm, sammen med min kæreste Morten og vores børn Zakarias og Pinja. Vi bor på Balka i et hus, hvor vi er tæt på strand og andre folk, og på samme tid et sted, hvor vi er uforstyrret, har egen skov og sø, stor bålplads og rum til at udfolde os. Et sted hvor både ying og yang er tilstede og der er så meget healing. Det er også her jeg har min virksomhed, hvor jeg tager imod klienter i min hytte og bygger trommerne.


Jeg elsker hvad livet har budt mig, både det gode og det dårlige, der alt sammen har formet mig til den jeg er, og som har ledt mig ind på den sti jeg nu betræder. Jeg elsker arbejdet med mennesker, samarbejdet med mine guides og healingsenergierne og mine kreative sider, jeg får lov at udfolde.


Efter et års egen fordybbelse i trommen og de shamanistiske rødder, er jeg nu i gang med endnu en overbygning på min clairvoyance uddannelse - Masterclass i Nordisk shamanisme ved Camilla Nymand. Det er et år hvor jeg på fineste vis ønsker at forene de dybe rødder med den høje clairvoyance i samspil med trommen, dansen og flowet.


Tak for at læse med <3