Med en sjæl der altid søger videre, lever jeg et liv i konstant udvikling

Mit eget liv har været en rejse, på så mange plan. Jeg er født i 1979 og opvokset i Ringsted, bortset fra en 3 årig periode, hvor min familie flyttede til USA. Min barndom og ungdom var præget af en del barske oplevelser, der på mange måder har påvirket mit liv. Heldigvis havde jeg dengang et fast holdepunkt – dansen – som jeg dyrkede på konkurrenceplan, og som var med til jeg forblev forankret i mig selv og denne verden.


Allerede som 17-årig flyttede jeg til København, og få år efter uddannede jeg mig som Akademiøkonom, og boede i en kort periode i Holland. Jeg arbejdede en del år i erhvervslivet, var rigtig god til det, men jeg trivedes ikke i det. Så i stedet skiftede jeg bane, søgte mod dansen igen, og tog en uddannelse som selvskabende danser på Skolen for Samtidsdans i Oslo. I flere år arbejdede jeg med dansen, både med at skabe og undervise, for børn og voksne, og jeg elskede det. Skæbnen ville, jeg efter min første fødsel ikke kunne genoptage dansen, og så begyndte en tid, hvor jeg virkelig kæmpede for at finde min hylde. Hver eneste gang jeg prøvede at handle på noget, blev jeg bremset. Jeg blev sendt tilbage til mig selv, og jeg blev tvunget til at mærke mig selv i stedet for at flygte. Ved fødslen af min pige blev en masse vækket i mig, og det var i den periode mine spirituelle evner begyndte at åbne sig for mig. Jeg begyndte at mærke energi, og det åbnede sig hastigt mere og mere, hvilket førte til jeg i 2019 tog en Clairvoyant uddannelse ved Camilla Nymand. Derefter fortsatte jeg på overbygningen i højere clairvoyance og energiarbejde, og efter et års fordybelse i trommen og de shamanistiske rødder, tog jeg år 3 ved Camilla Nymand – Masterclass i Nordisk shamanisme. Denne rejse erfarede jeg, var lige så meget en rejse ind i mig selv som menneske, som det var en rejse ind i den spirituelle verden, og det begyndte at kalde mere og mere hos mig, at arbejde med det hele menneske – krop, sind og sjæl. Derfor kan jeg nu kalde mig for Integrativ Krops- og psykoterapeut studerende på Tobiasskolen, en drøm der længe har ulmet hos mig.

 

Jeg bor på skønne Bornholm, tæt på strand og folk, men på samme tid uforstyrret, med egen sø og skov, med rum til at udfolde mig, det er også her, jeg også tager imod klienter i min dejlige hytte. Jeg er glad for livet, og den sti, det har ledt mig ind på, som jeg nu betræder. Jeg elsker arbejdet med mennesker, samarbejdet med den spirituelle verden og at jeg kan udfolde mine kreative sider i arbejdet med at skabe trommer og rasler.

Tak for at læse med <3