Sessioner

CLAIRVOYANCE & ENERGIARBEJDE

Kalder din sjæl?


Med en blanding af klarfølelse, klarsyn og klarviden stiller jeg ind på din sjæl og dig som menneske, og åbner for dét der kan hjælpe og støtte dig på din vej, lige præcis der, hvor du befinder dig i dit liv lige nu. Jeg ser på dine potentialer, på eventuelle blokeringer der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker, og åbner for energiarbejde, hvis det melder sig undervejs. Jeg bestemmer aldrig, hvad der kommer til mig undervejs, jeg stiller blot mig selv til rådighed, og beder guiderne om at få det, der er til dit højeste bedste. Min erfaring er, der kommer præcist dét, du skal bruge, og der aldrig kommer mere, end du er klar til. Jeg stiller gerne ind på spørgsmål du har, og ser om der kommer noget ind på dem. Det gør der som regel, med mindre der er en højere grund til, du ikke må kende svaret.

Jeg følger naturligvis de etiske retningslinjer for clairvoyance, hvilket blandt andet betyder, jeg har tavshedspligt og jeg ikke stiller ind på nogen, der ikke har bedt om det. Det betyder, at hvis du har spørgsmål om en partner eller et familiemedlem, stiller jeg kun ind din banehalvdel i relationen, med mindre det drejer sig om mindre børn.


Seancerne forgår enten fysisk hos mig på Bornholm, eller via videoopkald. Du er altid velkommen til at optage det, i de fleste tilfælde kan jeg være behjælpelig med at optage det til dig.

KAKAOCEREMONI & TROMMEREJSE

Mærker du en længsel efter dit hjertes sandhed?


Kakao er en blid plantemedicin, der hjælper med at stilne sindet og åbne forbindelsen til dit hjerte. Vi åbner rummet ved at invitere mama kakao ånden ind med os, sætte intentionen for det der fylder og kalder hos dig lige nu og drikker kakaoen sammen. Jeg oplever rummet med kakao som et kærligt og rummende rum, hvor der er plads til alt. Og jeg oplever at seancerne aldrig er de samme. Mange gange tager jeg det i forlængelse over i en trommerejse, andre gange i en meditativ rejse og enkelte gange bliver vi bare siddende med det mama kakao åbner op for. Det vil altid være afstemt med det, du ønsker og har behov for.


Seancerne foregår fysisk hos mig på Bornholm. Medbring gerne din ynglingskop til kakao og en notesbog til at nedfælde dine oplevelser. Undgå koffein og nikotin på dagen, og spis ikke i mindst 3 timer inden.