Sessioner

SJÆLEREJSER

Kalder din sjæl?


Med din sjæl som guide, rejser vi afsted tilbage til tidligere liv, tidligere i dette liv eller dit sjælsophav. Der er ingen opskrift på, hvad det præcis bliver, men jeg oplever, vi bliver ledt derhen, hvor mønstre du sidder fast i kan belyses og om muligt forløses.

 

Rent praktisk foregår det ved, jeg først stiller ind på dig clairvoyant, og ser ind i hvilke mønstre, knuder eller andet, der kalder på at blive arbejdet med. Derefter rejser vi afsted i bevidstheden, hvor enten jeg går rejsen for dig, eller vi gør det i et samarbejde mellem os, hvor du selv bevæger dig afsted og jeg går ved din side og holder rummet. Ved fysiske seancer hos mig på Bornholm, ligger du på min daybed, med en øjenpude for øjnene, så du bedst muligt kan bevæge dig med ind i de bevidsthedslag, vi arbejder i. Ved online sessioner, plejer jeg med sjælerejserne, at lave dem over almindelig tlf. opkald, så du kan ligge afslappet derhjemme uden billede.


Pris 500kr.

Varighed 1-1,5 time

CLAIRVOYANCE, HEALING & BEVIDSTHEDSARBEJDE


Kalder din sjæl?


I et samspil af det clairvoyantearbejde, healingsarbejdet, bevidsthedsarbejdet og energetiske terapeutiske processer, tilbyder jeg sessioner, der kan hjælpe og støtte dig på din vej, lige præcis der, hvor du befinder dig nu. Jeg stiller ind på din sjæl og dig som menneske med en blanding af klarfølelse, klarsyn og klarviden og ser på dine potentialer og eventuelle blokeringer, der forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker dig. Jeg tillader sessionerne at udvikle sig, hvis der melder sig noget undervejs. Det kan være energiarbejdet, der åbner sig, jeg kan få en indskydelse til at bruge rasler eller tromme, eller måske får jeg en fornemmelse af, du f.eks. skal ligge ned og modtage healing, for at få ro på dit nervesystem. Jeg bestemmer aldrig på forhånd, hvad der skal ske, men jeg stiller blot mig selv til rådighed, og går med det der kommer. Selvfølgelig afstemt med dig, så det føles trygt. Min erfaring er, der kommer præcist dét, du skal bruge, og som du er klar til. Jeg stiller også gerne ind på spørgsmål du har, og ser om der kommer noget. Det gør der som regel, medmindre der er en højere grund til, du ikke må kende svaret.

 

Seancerne forgår enten fysisk hos mig på Bornholm, eller via videoopkald. Du er altid velkommen til at optage det, i de fleste tilfælde kan jeg også være behjælpelig med at optage det til dig. Jeg følger naturligvis de etiske retningslinjer for clairvoyance, hvilket blandt andet betyder, jeg har tavshedspligt og jeg ikke stiller ind på nogen, der ikke har bedt om det. Det betyder, hvis du har spørgsmål om en partner eller et familiemedlem, stiller jeg kun ind på din banehalvdel i relationen, med mindre det drejer sig om mindre børn.

 

Der er også mulighed forsessioner på briks med healing, guidet berøring og hvor det clairvoyante arbejde flyder imens. Giv mig blot besked om dette inden.


Pris 500kr, varighed ca 1 time

KAKAOCEREMONI & TROMME- ELLER SJÆLEREJSE

Mærker du en længsel efter dit hjertes sandhed?


Kakao er en blid plantemedicin, der hjælper med at stilne sindet og åbne forbindelsen til dit hjerte. Vi åbner rummet ved at invitere mama kakao ånden ind sammen med os, sætte intentionen for det der fylder og kalder hos dig lige nu og drikker kakaoen sammen. Jeg oplever rummet med kakao som kærligt og rummende, hvor der er plads til alt og bare at være. Og jeg oplever at seancerne aldrig er de samme. I forlængelse af kakaoen tager jeg det videre over i en tromme-, sjæle- eller en meditativ rejse, alt efter hvad du ønsker og har behov for.

Seancerne foregår fysisk hos mig på Bornholm. Medbring gerne din ynglings kop til kakao og en notesbog til at nedfælde dine oplevelser. Undgå koffein og nikotin på dagen, og spis helst ikke i mindst 3 timer inden. Det er også muligt at komme 2-3 personer og dele oplevelsen sammen.


Varighed ca 1,5 time

Pris 1:1 - 500 kr.

Pris 2-3 personer: 250 kr. pr. person

Generelle informationer


For bestilling af af en session, ring eller send en email. Alle sessioner betales enten kontant ved fremmøde, eller ved overførsel til bankkonto senest dagen inden sessionen. Seneste afbestilling er 24 timer inden, ellers afregnes der fuld pris.