PRODUKTER TIL SALG

Trommer


Jeg bygger trommer, hvor jeg stiller ind på dig, hvordan trommen kan understøtte den rejse du er på, og bygger så trommen specielt til dig. Selvfølgelig afstemt med dig, så det vækker genklang hos dig.


Trærammerne køber jeg, og brænder forskellige tegn i, og bruger enten gede-, kalve- eller rensdyrskind til at spænde ud over den. Ofte farver jeg skindet, jeg maler forskellige tegn og dyr på dem og til tider hænger jeg også ting fra naturen, krystaller eller fjer på dem - det der intuitivt kommer til mig.


Pris 2.950 kr. inkl. trommestik og foregående session. Skriv en mail hvis du ønsker at bestille.

Rasler & Minirasler


Jeg laver rasler i skind med håndtag af horn fra rådyr eller træ. Raslerne fylder jeg forskellige krystaller i, afstemt til den enekelte rasle, som understøtter den energi, jeg ønsker at ligge i den. Jeg laver også små minirasler, der er nemme at have med på farten.


Jeg lægger løbende rasler til salg på Facebook og Instagram. De kan også ses her:

Rasler

Minirasler


Priser: 225 - 450 kr.

Se den enkelte pris på varen. 

Øjen- og kropspuder


Øjenpuder til yoga og afspænding. Tyngden hjælper musklerne omkring øjnene til af slappe af, samtidig med de lukker af for evt. skarp lys i lokalet.


Kropspuderne bruges til at give tyngde forskellige stedet på kroppen, hvor de kan være med til at skabe opmærksomhed på forskellige områder. Måske du er kropsbehandler og kan bruge dem i din behandling? Måske du bare gerne vil nyde dem i en afslappende stund derhjemme? De kan også kommes i microovnen eller i fryseren og bruges på skader og til lindring.


Alle puderne er lavet af en inderpude i bomuld fyldt med hørfrø, og en yderpude ligeledes i bomuld, der kan tages af og vaskes. Størrelse, vægt & pris:

Øjenpuder: ca. 10 cm x 20 cm og 200 g, pris 70 kr.

Kropspuder små: ca. 11 cm x 38 cm og 600 g, pris 140 kr.

Kropspuder store: ca. 12 cm x 58 cm og 1.000 g, pris 190 kr.


De puder der er til salg kan ses her, hvor der også priser på forskellige sæt:

Øjen- og kropspuder

Små træfigurer


Små håndmalede træfigurer der kan bruges til systemisk opstilling / familieopstilling eller terapi med børn. De bliver skabt med deres helt egen energi og personlighed. 


De sælges i sæt a´28 stk, som jeg løbende lægger til salg på Facebook og Instagram. De kan også ses her:

Små træfigurer


Du er også velkommen til at bestille et sæt, med de ønsker du må have til dem. 

Generelle informationer


Alle produkter sendes med GLS på købers regning til nærmeste pakkeshop, hvis ikke andet er aftalt. Ved bestilling/når varen er klar til afsendelse, sender jeg en faktura  med 5 dages betalingsfrist med overførsel til bankkonto. Varerne sendes så snart betalingen er registreret.