PRODUKTER

Trommer


Jeg bygger trommer, hvor jeg stiller ind på dig, din healende livscirkel, og hvordan trommen kan understøtte den rejse du er på, og bygger så trommen specielt til dig. Selvfølgelig afstemt med dig i forhold til om det jeg skitserer ned, vækker genklang hos dig.


Trærammerne køber jeg, og brænder forskellige tegn i dem. Jeg bygger så trommen ved at spænde enten gede-, kalve- eller rensdyrskind ud over rammen. Ofte farver jeg skindet, jeg maler forskellige tegn og dyr på dem og til tider hænger jeg også ting fra naturen, krystaller eller fjer på dem - det der intuitivt kommer til mig.


Rasler


Jeg laver rasler i skind med håndtag af horn fra rådyr eller træ. Raslerne fylder jeg forskellige krystaller i, afstemt til den enekelte rasle, som understøtter den energi, jeg ønsker at ligge i den .


Jeg ligger løbende, de raler jeg laver, til salg via min Facebook og Instgram side, tag et kig derind, hvis du er interesseret i én.


Det er også muligt at bestille én ud fra dine egne ønsker om farve og krystaller.


Trommestikker


Forskellige slags trommerstikker. Nogle lidt tynde med filtede toppe, andre tykkere, og nogen gange af snoede stave, med top af lammeskind.


Kontakt mig gerne omkring hvilken type du ønsker.

Øjen- og kropspuder


Øjenpuder til yoga og afspænding. Tyngden hjælper musklerne omkring øjnene til af slappe af, samtidig med de lukker af for evt. skarp lys i lokalet.


Kropspuderne bruges til at give tyngde forskellige stedet på kroppen, hvor de kan være med til at skabe opmærksomhed på forskellige områder. Måske du er kropsbehandler og kan bruge dem i din behandling? Måske du bare gerne vil nyde dem i en afslappende stund derhjemme?


Alle puderne er lavet af en inderpude i bomuld fyldt med hørfrø, og en yderpude ligeledes i bomuld, der kan tages af og vaskes.Størrelse og vægt.:

Øjenpuder: ca. 10 cm x 20 cm og 200 g

Kropspuder små: ca. 11 cm x 38 cm og 600 g

Kropspuder store: ca. 12 cm x 58 cm og 1.000 g