PRODUKTER

Trommer


Jeg bygger trommer, hvor jeg stiller ind på dig, din healende livscirkel, og hvordan trommen kan understøtte den rejse du er på, og bygger så trommen specielt til dig. Selvfølgelig afstemt med dig i forhold til om det jeg skitserer ned, vækker genklang hos dig.


Trærammerne køber jeg, og brænder forskellige tegn i dem. Jeg bygger så trommen ved at spænde enten gede-, kalve- eller rensdyrskind ud over rammen. Ofte farver jeg skindet, jeg maler forskellige tegn og dyr på dem og til tider hænger jeg også ting fra naturen, krystaller eller fjer på dem - det der intuitivt kommer til mig.


Pris 2.950 kr. inkl. trommestik og foregående session. Skriv en mail hvis du ønsker at bestille.

Rasler & Minirasler


Jeg laver rasler i skind med håndtag af horn fra rådyr eller træ. Raslerne fylder jeg forskellige krystaller i, afstemt til den enekelte rasle, som understøtter den energi, jeg ønsker at ligge i den. Jeg laver også små minirasler, der er nemme at have med på farten.


Jeg lægger løbende rasler til salg på Facebook og Instagram. De kan også ses her:

Rasler

Minirasler

Det er også muligt at bestille én ud fra dine egne ønsker om farve og krystaller.


Priser: 225 - 450 kr.

Se den enkelte pris på varen. 

Øjen- og kropspuder


Øjenpuder til yoga og afspænding. Tyngden hjælper musklerne omkring øjnene til af slappe af, samtidig med de lukker af for evt. skarp lys i lokalet.


Kropspuderne bruges til at give tyngde forskellige stedet på kroppen, hvor de kan være med til at skabe opmærksomhed på forskellige områder. Måske du er kropsbehandler og kan bruge dem i din behandling? Måske du bare gerne vil nyde dem i en afslappende stund derhjemme? De kan også kommes i microovnen eller i fryseren og bruges på skader og til lindring.


Alle puderne er lavet af en inderpude i bomuld fyldt med hørfrø, og en yderpude ligeledes i bomuld, der kan tages af og vaskes. Størrelse, vægt & pris:

Øjenpuder: ca. 10 cm x 20 cm, 200 g & 70 kr.

Kropspuder små: ca. 11 cm x 38 cm, 600 g & 140 kr.

Kropspuder store: ca. 12 cm x 58 cm, 1.000 g & 190 kr.


De puder der er til salg kan ses her, hvor der også priser på forskellige sæt:

Øjen- og kropspuder

Generelle informationer


Alle produkter sendes med GLS på købers regning til nærmeste pakkeshop, hvis ikke andet er aftalt. Ved afsendelse sendes der en faktura med 5 dages betalingsfrist med overførsel til bankkonto.